SPS se neće žaliti na izbore u Velikom Trnovcu, stoje na raspolaganju naprednjacima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2022, 22:31

SPS se neće žaliti na izbore u Velikom Trnovcu, stoje na raspolaganju naprednjacima

Socijalistička partija Srbije neće da ulaže prigovor na poslednje glasanje na jednom glasačkom mestu u Bujanovcu i ako je i ovoga puta bilo nepravilnosti, rekao je danas u Nišu lider socijalista Ivica Dačić.

Podseća na rokove za konstituisanje republičkog parlamenta i dodaje da, spram izbornog rezultata stoje na raspolaganju naprednjacima koji su osvojili ubedljivo najviše mandata.

Kaže da o personalnim rešenjima u novoj vladi, još nije razgovarao sa predsednikom Srbije i liderom SNS-a Aleksandrom Vučićem.

Socijalisti su danas u Nišu razmatrali rezultate poslednjih izbora I razgovarali o daljim planovima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić (SPS): Razgovori o novoj Vladi Srbije još nisu počeli

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2022, 10:42

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da je ta stranka spremna da nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS), kao i da razgovori o novoj Vladi Srbiji još nisu počeli.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.