SPC ne želi Anu Brnabić na mestu premijera

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Maj.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPC ne želi Anu Brnabić na mestu premijera

BEOGRAD - Prema pisanju Blica, SPC na sve načine pokušava da spreči mogućnost da ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić postane novi premijer.

Prema tvrdnjama tog lista, osim Ivice Dačića i Nikole Selakovića, i Brnabićeva je takođe kandidat za novog predsednika Vlade. Međutim, Srpska pravoslavna crkva protivi se tom rešenju jer je, kako dalje nastavlja list, aktuelna ministarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << gej.

Izvor Blica navodi da je eventualni izbor Brnabićeve glavna tema svakog sastanka crkvenih glavešina koji koriste svaku priliku da taj problem iznesu u razgovorima s predstavnicima vlasti u Beogradu.

List dalje navodi da sadašnji predsednik Vlade, koji uskoro prelazi na funkciju predsednika države, Aleksandar Vučić drži do mišljenja patrijarha i SPC, ali da ovoga puta to neće biti presudno.

I sam Vučić, podseća Blic, izjavio je da je listu budućih premijera sveo na dva- tri imena.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

SKANDALOZNO Srpska pravoslavna crkva lobira da Ana Branbić NE BUDE PREMIJER zato što je gej

Izvor: Blic, 12.Maj.2017

Srpska pravoslavna crkva na sve načine pokušava da spreči mogućnost da ministarka državne uprave Ana Brnabić bude izabrana za novog premijera, saznaje "Blic"...Imenovanje novog premijera tema je svakog sastanka predstavnika Crkve i srpskih zvaničnika...- Crkva ima ozbiljan problem s tim da predsednik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.