SASTALI SE DAČIĆ I LAVROV: Poznato o čemu će biti reči i sa kim će se ministar još susresti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 11:39

SASTALI SE DAČIĆ I LAVROV: Poznato o čemu će biti reči i sa kim će se ministar još susresti

Zajedno će odgledati prijateljsku fudbalsku utakmicu Rusije i Srbije.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Moskvi sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovom.
Sastanak dvojice šefova diplomatija počeo je 12 sati po moskovskom vremenu.
Poziv Dačiću uputio je Lavrov, a ministri će prisustvovati i prijateljskoj fudbalskoj utakmici Rusije i Srbije koja počinje u 20 sati po lokalnom vremenu.
U funkciji kopredsedavajućeg Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno - tehničku saradnju, Dačić će se sastati i...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Segej Lavrov nakon sastanka sa Ivicom Dačićem u Moskvi: Rusija ceni odnose sa Srbijom

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov sastao se danas u Moskvi sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem kome je rekao da želi od njega da čuje procenu situacije na Balkanu koju je ocenio kao ozbiljnu, dodajući da je Rusija zainteresovana da se spreče nove krize.

Nastavak na Danas...

"NEKE ZEMLJE NAM PORUČUJU DA NE DOLAZIMO BESPOTREBNO" Dačić: Neizvesno održavanje sednice Saveta bezbednosti UN o bombardovanju SRJ

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, posle sastanka sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom, da je održavanje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i dalje pod znakom pitanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.