Republika Palau povukla priznanje lažne albanske države na Kosovu i Metohiji

Izvor: KMnovine.com, 19.Jan.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republika Palau povukla priznanje lažne albanske ''države'' na Kosovu i Metohiji

Televizija albanskih separatista "Klan Kosova" objavila je da je Republika Palau, ostrvska zemlja u Pacifiku, povukla priznanje veštačke tvorevine na Kosovu i Metohiji.


   
Vlada Republike Palau    






 
Prištinska televizija navodi da je tim povodom stupila u kontakt sa takozvanim "ministarstvom spoljnih poslova" albanskih separatista na KiM, koje je, međutim, negiralo takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << informaciju kao što uvek čini kada neko od priznanja bude povučeno a do sada ih je preko desetak.

Nešto ranije ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, izjavio je da se u ponedeljak, 21. januara, može očekivati da će još jedna zemlja povući svoje nakaradno priznanje.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.