Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2024, 17:36

Protestna nota Hrvatskoj zbog paljenja lutke s Vučićevim likom na maškarama

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najoštrije je danas osudio incident paljenja lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom karnevalske povorke u mestu Kaštel Stari, kod Splita u Hrvatskoj, dodajući da je zbog toga upućena protestna nota Ambasadi Hrvatske u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SNS Vranje: Spaljivanje lutke “nezapamćeno javno skrnavljenje lika i dela predsednika Aleksandra Vučića”

Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2024, 00:01

VRANJE..Spaljivanje lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Kaštelama u Republici Hrvatskoj, medijska javnost, sa smelošću da osudi tekovine Ustaške Hrvatske, nazvala je skandalom bez presedana u novijoj istoriji. Za nas upućene u istorijat porodičnog stradanja ne tako dalekih predaka...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.