Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2024, 00:01

SNS Vranje: Spaljivanje lutke “nezapamćeno javno skrnavljenje lika i dela predsednika Aleksandra Vučića”

VRANJE

Spaljivanje lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Kaštelama u Republici Hrvatskoj, medijska javnost, sa smelošću da osudi tekovine Ustaške Hrvatske, nazvala je skandalom bez presedana u novijoj istoriji. Za nas upućene u istorijat porodičnog stradanja ne tako dalekih predaka Aleksandra Vučića od Ustaških krvnika, ovakav zlonamerni čin je mnogo više od skandala čiji presedan prošla vremena i te kako imaju da zabeleže.

I kako to i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do sada biva, Unija savremene Evrope čiji je i Hrvatska član, ostaje nema i slepa pred gnusnim činom jasnih tendencija jednog dela građana susedne Hrvatske.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje najoštrije osuđuje nezapamćeno javno skrnavljenje lika i dela predsednika Aleksandra Vučića i poziva na poštovanje Međunarodnog prava i osudu od strane svih koji se zalažu za proevropski put demokratske Srbije. To je samo jedan od mnogih ciljeva koji ćemo ostvariti samo vođeni Aleksandrom Vučićem, a akt Ustaške mržnje čiji smo svedoci, čini da podrška predsedniku Vučiću bude samo postojanija i jača! navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji kakva nam je i stigla. (kraj) saopštenje/ MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.