Preminuo Milutin Mrkonjić

Izvor: Beta, 27.Nov.2021, 23:14

Preminuo Milutin Mrkonjić

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, preneo je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, a preneo portal N1.Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se lečio zbog srčanih tegoba."Otišao je najveći medju nama. Legenda Socijalističke partije Srbije i cele Srbije. Počasni predsednik Milutin Mrkonjić, naš drug i politički otac, naš Mrka. Hvala ti za sve, počivaj u miru", napisao je Dačić na svom Instagram profilu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

(FOTO) U dom Ane Bekute PRISTIŽU PRIJATELJI MRKONJIĆA: Među prvima stigao harmonikaš Aca Sofronijević

Izvor: Blic, 28.Nov.2021, 13:25

Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je juče u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.