Izvor: Danas, 27.Apr.2023, 17:52

Predstavnica Francuske pri UN: Ton kosovskih i srpskih predstavnika zabrinjavajući

Zamenica francuskog ambasadora pri UN, Natali Brodurst, kazala je danas pred Savetom bezbednosti da je postignut progres u normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije, čime je Francuska zadovoljna, ali i naglasila da je ton koji se danas čuo od strane ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića, kao i Donike Gerval Švarc, ministarke spoljnih poslova Kosova, zabrinjavajući.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ruski ambasador pri UN: Priština se bavi odnosom Srbije i Rusije, što nije njen posao

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Ruski ambasador pri UN, Vasilij Nebezja na početku svog govora pred Savetom bezbednosti, osvrnuo se na obraćanje predstavnice Kosova, ministarke spoljnih poslova Donike Gervala Švarc, rekavši da se Priština bavi odnosima Srbije i Rusije, što nije njen posao.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.