Poslanici Skupštine aplauzom pozdravili režisera filma „Dara iz Jasenovca“

Izvor: Danas, 25.Feb.2021, 19:21

Poslanici Skupštine aplauzom pozdravili režisera filma „Dara iz Jasenovca“

Poslanici Skupštine Srbije su danas stojećim aplauzom pozdravili režisera filma "Dara iz Jasenovca" Predraga Gagu Antonijevića, koji sa galerije prati postavljanje poslaničkih pitanja premijerki i ministrima u Vladi Srbije, a predsednik Skupštine Ivica Dačić poručio je da se radi o "potrebnom i potresnom filmu".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aplauz za režisera filma 'Dara iz Jasenovca' u Skupštini Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2021

Poslanici Skupštine Srbije su na sednici 25. februara aplauzom pozdravili režisera filma "Dara iz Jasenovca" Predraga Antonijevića, koji je sa galerije pratio postavljanje poslaničkih pitanja premijerki i ministrima u Vladi Srbije. Predsednik Skupštine Ivica Dačić izjavio je da se radi o "potrebnom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.