Političari: Odlazak Tijanića je veliki gubitak za novinarstvo

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političari: Odlazak Tijanića je veliki gubitak za novinarstvo

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da će Tijanić ostati zapamćen kao jedan od najboljih srpskih novinara i važan i uticajan svedok srpske i jugoslovenske istorije u poslednje četiri decenije.
Prvi potpredsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je večeras izraze najdubljeg saucešća u svoje, i u ime Srpske napredne stranke.
I predsednik Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbije Nebojša Stefanović uputio je večeras izraze saučešća povodom smrti generalnog direktora Javnog servisa Aleksandra Tijanića. Stefanović je uputio izraze najiskrenijeg saučešća u ime Narodne skupštine i svoje lično ime, porodici i zaposlenima.
"Aleksandar Tijanić je bio je velikan britkog pera , svedok i hroničar jedne epohe. Njegov odlazak je veliki gubitak za srpsko novinarstvo", naveo je Stefanović.
Povodom smrti Aleksandra Tijanića oglasio se na društvenoj mreži Tviter narodni poslanik Vuk Jeremić sa porukom "Neka mu je laka zemlja", dok je poslanica SNS Maja Gojković napisala: “Nije umro, AT će biti tu zauvek”.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.