POMPEO POSLAO POZIV! Ivica Dačić će predstavljati SRBIJU u Vašingtonu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMPEO POSLAO POZIV! Ivica Dačić će predstavljati SRBIJU u Vašingtonu!

Dačić dobio poziv iz Bele kuće!

Na poziv državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Majka Pompea, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić predstavljaće Srbiju na Ministarskoj konferenciji o unapređenju verskih sloboda, koja se održava 17. i 18. jula 2019. godine u Vašingtonu.

Konferencija predstavlja priliku da se model poštovanja verskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sloboda u Srbiji promoviše na međunarodnom planu i nastavi dijalog sa najvišim predstavnicima administracije u Vašingtonu o stanju i unapređenju ljudskih prava i verskih sloboda, posebno na Kosovu i Metohiji.

Ministar Dačić će imati istupanje u plenarnom delu konferencije, a boravak u Vašingtonu iskoristiće i za susrete sa visokim zvaničnicima SAD-a, saopšteno je iz MSP.

Pogledajte rezultate

Oni su GENIJI koji su promenili svet, ali su stradali od sopstvenih izuma (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.