Održana sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 19:47

Održana sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti

U Predsedništvu Srbije održana je sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.

Sednicom je predsedavao sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ivica Dačić. Ranije je najavljeno da će se na sednici razmatrati aktuelna bezbednosna situacija u Srbiji, sa posebnim osvrtom na stanje u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.

Sednici Biroa prisustvovali su članovi tog tela: direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin, direktor Vojnobezbednosne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agencije general-major Đuro Jovanić, direktor Vojnoobaveštajne agencije general-major Zoran Stojković, ministar odbrane Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kao i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i direktor Kancelarije saveta za nacionalnu bezbednost i zaštitu tajnih podataka Goran Matić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.