Odlukom UEFA izgubile obe strane

Izvor: Beta, 24.Okt.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlukom UEFA izgubile obe strane

BEOGRAD, 24. oktobra 2014. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je u petak da su incidentom na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija, kao i odlukom koju je donela Evropska fudalska unija (Uefa) tim povodom, izgubile obe strane.

"Ovo je pokazatelj stava koji vlada i koji očigledno ima utemeljenje, da u regionu još postoje nerešeni problemi", kazao je Dačić novinarima na skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << povodom obeležavanja Dana UN u Beogradu.

On je rekao da bi, prema njegovom mišljenju, najbolje bilo da je odigrana nova utakmica.

Komentarišući najave da bi Kosovo moglo da postane nova članica Medjunarodnog olimpijskog komiteta, Dačić je rekao da će njegovo ministarstvo učiniti sve da do toga ne dodje, i da je to odluka o kojoj bi trebalo da se razgovara, a da ne bude "svršen čin".

Kako je objasnio, dve strane imaju suprotstavljene stavove o tome da li je za članstvo bitniji broj priznanja Kosova kao nezavisne države ili da li je ono članica Ujedinjenih nacija.
Pogledaj vesti o: Incident,   Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Odlukom UEFE poražene i Srbija i Albanija"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da su incidentom na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija, kao i odlukom koju je donela Evropska fudalska unija (Uefa) tim povodom, izgubile obe strane. ..U regionu koš uvek postoje nerešeni problemi: Ivica Dačić.. .."Ovo je pokazatelj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.