Njih dvoje imaju specifičan odnos! Dačić dovodi Zaharovu u Guču!

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Njih dvoje imaju specifičan odnos!" Dačić dovodi Zaharovu u Guču!

Šef diplomatije Ivica Dačić pozvaće portparolku ruskog ministarstva spoljnih poslova i svoju dobru prijateljicu Mariju Zaharovu da ove godine bude njegov gost u Guči, na "Saboru trubača".

Kako "Novosti" pišu, ministar Dačić želi i na ovaj način da zahvali jednoj od nabližih saradnica ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova na njenoj srčanoj borbi za nacionalne interese Srbije, posebno u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odbrani Kosova i Metohije.

"Imaćete sir, kajmak, proju, jagnjetinu, prasetinu..." Putin, Tramp i Si Đinping u Guči ove godine?

"Ona se zaista nesebično zalaže za naše interese i kroz javne nastupe i izjave koje daje, ali i na mnogim mestima i u situacijama koje nisu vidljive u javnosti, i na tome smo joj veoma zahvalni", rekao je srpski šef diplomatije.

Dačić i Zaharova tokom godina su izgradili specifičan odnos i ne propuštaju da jedno drugo iznenade i neobičnim poklonima. Tako je Dačić pre dve godine iznenadio Zaharovu poklonivši joj deo ženske srpske narodne nošnje - jelek. Ona je sliku u jeleku objavila na svojoj fejsbuk-stranici, uz komentar da ne zna kada je Dačić "uspeo da joj uzme meru" i našalila se da je zaboravio da stavi gornje dugme. Samo 15 dana nakon što joj je stiglo iznenađenje od ministra Dačića, ona je njemu, po Lavrovu, poslala specijalan dar - cigaru sa nalepnicom na kojoj je njen lik.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.