Nastavljene konsultacije u parlamentu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2022, 13:12

Nastavljene konsultacije u parlamentu

U Skupštini Srbije danas su nastavljene konsultacije predsednika republičkog parlamenta Ivice Dačića sa predstavnicima izbornih lista, koje su ušle u parlament posle izbora, o konstitutivnoj sednici koja će biti održana u ponedeljak, 1. avgusta.

Konsultacijama prisustvuju predstavnici SNS, SPS, SSP, Demokratske stranke, Nove DSS, Dveri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zavetnika, Narodne stranke, koalicije Moramo, SVM.

Novinarima je u Skupštini Srbije nezvanično rečeno da će se danas na konsultacijama razgovarati o broju potpredsednika parlamenta koje će imati opozicija i broju predsednika odbora.

Konsultacije su počele juče.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPP na konsultacijama pred novu sjednicu Skupštine Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 29.Jul.2022

U Skupštini Srbije nastavljene su konsultacije predsjednika parlamenta Ivice Dačića s predstavnicima izbornih lista, koje su ušle u parlament o konstitutivnoj sjednici koja će biti održana u ponedjeljak, 1. avgusta. Dogovoreno je da se konsultacije nastave i sutra u podne. – Sutra nakon što...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.