Nastavak dijaloga s Prištinom 28. januara

Izvor: Beta, 13.Jan.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak dijaloga s Prištinom 28. januara

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak da će 28. januara biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine u Briselu.

"Sa visokom predstavnicom Evropske unije Ketrin Ešton dogovorili smo se da dijalog nastavimo 28. januara", rekao je Dačić novinarima posle obilaska manifestacije "Beograd najmladjima" u sklopu obeležavanja Nove godine po julijanskom kalendaru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Dačić je ocenio da je nastavak dijaloga Beograda i Prištine "ključan" za nastavak primene Briselskog sporazuma, koji su on i kosovski premijer Hašim Tači postigli u aprilu prošle godine.

Premijer je rekao i da mora da se pronadje rešenje za osnivanje Zajednice srpskih opština na Kosovu koja je predvidjena Briselskim sporazumom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dačić: Kompomis sa Prištinom oko Zajednice srpskih opština

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2014

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da će 28. januara biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine u Briselu. ..Ne možemo sami sebe da izolujemo: Ivica Dačić, premijer Srbije  .."Sa visokom predstavnicom Evropske unije Ketrin Ešton dogovorili smo se da dijalog nastavimo 28. januara", rekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.