NEIZVESNA SEDNICA SB UN O BOMBARDOVANJU Dačić: Još se ne zna hoće li biti zasedanja

Izvor: Kurir, 25.Mar.2024, 19:15

NEIZVESNA SEDNICA SB UN O BOMBARDOVANJU Dačić: Još se ne zna hoće li biti zasedanja

Ministar spoljnih poslova u tehničkom mandatu Ivica Dačić izjavio je danas u Njujorku uoči početka sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da se još ne zna da li će biti zasedanja, koje bi - na inicijativu Rusije - trebalo da bude posvećeno dvadesetpetogodišnjici NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVET BEZBEDNOSTI UN ODLUČIO Nema rasprave o NATO bombardovanju SR Jugoslavije

Izvor: Kurir, 25.Mar.2024

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija uz žestoko protivljenje Rusije, odbio je raspravu o 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ, pošto za dnevni red nije glasao dovoljan broj ambasadora država članica.

Nastavak na Kurir...

Bocan-Harčenko: Zapad histerično blokirao održavanje sednice SB o agresiji na SRJ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2024, 17:33

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas da su zapadne zemlje blokirale održavanje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija povodom 25 godina od početka NATO agresije na SRJ jer se, kako je naveo, plaše istine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.