Ministar spoljnih poslova danas u Banjaluci: Sastanak Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar spoljnih poslova danas u Banjaluci: Sastanak Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi

Ivica Dačić sastaće se i sa zvaničnicima BiH

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovaće danas u Banjaluci na neformalnom sastanku Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi.

Pročitajte i:

Uvodno izlaganje podneće ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak.

Crnadak će, kako je najavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izneti prioritete bosanskohercegovačkog predsedavanja PSuJIE i listu tematskih sastanaka koje BiH namerava da organizuje.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije, prioriteti bosanskohercegovačkog predsedavanja, koje se održava pod motom "Bolja povezanost za bolji život", tiču se unapređenja infrastrukturne povezanosti, povezanosti poslovnog sveta, omladinske saradnje, saradnje u oblasti kulture, kao i borbe protiv ekstremizma, terorizma i organizovanog kriminala.

Tokom posete Banjaluci, ministar Dačić sastaće se s predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednicom Vlade Željkom Cvijanović i ministrom industrije, energetike i rudarstva Petrom Ðokićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Republika Srpska i Srbi u BIH za Srbiju najvažnije pitanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2018

Pitanje Republike Srpske i srpskog naroda u BiH za Srbiju pitanje je od nacionalnog značaja broj jedan, rekao je danas u Banjaluci ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić...Dačić, koji se sastao sa predsednikom i premijerkom Republike Srpske Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, ponovio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.