Marković u Azanji: Isti uslovi za sve građane

Izvor: RTS, 21.Mar.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković u Azanji: Isti uslovi za sve građane

Predstavnici koalicije "SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma" na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci 25. marta, obišli su Azanju, jedno od najvećih sela na teritoriji te opštine i poručili da ne treba odvajati selo od grada.
Dačić i Marković su istakli i da treba smanjiti uvoz poljoprivrednih proizvoda u Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Marković je rekao da više voli malu srpsku jabuku nego onu veliku veštačku iz uvoza, navedeno je u saopštenju.
Rekao je da ne treba odvajati selo od grada i da sve ono što imaju građani koji žive u gradu, treba da imaju i građani koji žive na selu.
"Sve seoske ulice moraju biti asfaltirane, mora da postoji Dom kulture, ambulanta, sportski tereni. U selima koja su udaljena 10 i više kilometara od grada penzioneri i đaci moraju imati besplatan prevoz, da tezge na pijaci moraju biti besplatne za poljoprivredne proizvođače, jer sve te povoljnosti imaju građani tamo gde koalicija SPS - JS ima većinu i gde je na vlasti", poručio je Marović.
Marković je razgovarao i sa poljoprivrednim proizvođačima u prostorijama zadruge u Azanji.
Pozvao je građane da na lokalnim izborima 25. marta glasaju za listu SPS - JS, koja će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem četiri.
Tom prilikom Marković je rekao da sve partije imaju slične programe, ali da građani moraju glasati za dela koja su vidljiva.
 
 
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.