Izvor: Danas, 30.Nov.2023, 12:09

“Marko Milošević sigurno ulazi u parlament”: Poručio Ivica Dačić u Zaječaru

“Ne mogu se praviti koalicije sa lažnim levičarima, i lažnim patriotama, mi smo dva različita sveta.Treba se znati da sve sada koje imamo na političkoj sceni, imali smo i 5. oktobra. Opozicija se drugačije zove, ali to je DOS. Shvatite da 17. Decembra, nisu samo izbori, već je to nastavak izbora 24. Septembra 2000. godine. Taj 5. Oktobar je naneo velika zla Srbiji. Izručili su Miloševića, a Šainović je u Hagu proveo silne godine, ali nije izdao zemlju i narod. Marko Milošević je treći na našoj listi, tako da Milošević sigurno ulazi u parlament”, poručio je Dačić sa predizbornog skupa u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Zaječar,   Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić: Marko Milošević sigurno ulazi u parlament

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2023

Marko Milošević je treći na našoj listi, tako da Milošević sigurno ulazi u parlament, poručio je Ivica Dačić sa predizbornog skupa u Zaječaru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.