MUP i sindikati potpisali Poseban kolektivni ugovor

Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Mar.2011, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP i sindikati potpisali Poseban kolektivni ugovor

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i predstavnici dva reprezentativna policijska sindikata potpisali su Poseban kolektivni ugovor kojim su policajci prvi put dobili prava kao i ostali zaposleni jer će im, ubuduće, biti plaćan prekovremeni rad.

"Ovo ne znači da će policajcima od sutra biti povećane plate nego da su policajci prvi put u istoriji dobili prava kao i ostali zaposleni, a dogovoreno je i da osnovica za obračun zarada policajaca i zaposlenih u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vojsci bude izjednačena", rekao je Dačić na konferenciji za novinare posle potpisivanja Kolektivnog ugovora.

Ugovor su potpisali Dačić u ime MUP-a, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Velimir Barbulov i predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.