Lider DF-a: Ne pregovaramo, ne posreduje Vučić

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider DF-a: Ne pregovaramo, ne posreduje Vučić

Podgorica -- Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić negirao spekulacije da DF pregovara sa DPS i da u tome posreduje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Mediji u Crnoj Gori poslednjih dana spekulišu, nakon što je DF ušao u parlamentarni odbor koji će raditi na reformi izbornog zakonodavstva, da je to način da udju u Vladu premijera Duška Markovića. Medijske spekulacije podgrejala je poslednja izjava šefa srpske diplomatije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivice Dačića koji je pozvao Srbe da uđu u Vladu.

Mandić je za Vijesti rekao da je ponuda Demokratskog fronta za manjinsku podršku vladi koju je trebalo da čine takozvana građanska opozicija i Bošnjačka stranka nakon parlamentarnih izbora 2006. poslednja takva ponuda koju će Front uputiti.

On je poručio da je propušteno mnogo prilika da se Demokratska partija socijalista smeni sa vlasti zbog toga što je, kako je kazao, pojedinim opozicionim političarima bilo važnije da se o njima govori u Vašingtonu, Briselu ili nekoj drugoj međunarodnoj adresi, a ne šta od njih očekuju i traže opozicioni birači.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mandić: Ne pregovoramo sa DPS-om, ne učestvuje Vučić

Izvor: RTS, 06.Nov.2018

Predsednik Nove srpske demokratije, članice opozicionog Demokratskog fronta, Andrija Mandić, negirao je spekulacije da taj savez pregovora sa vladajućom Demokratskom partijom socijalista i da u tom posreduje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.