Lavrov stigao u BiH

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov stigao u BiH

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je kasno sinoć u Sarajevo, prenose mediji u BiH.

On će se danas u Sarajevu susresti sa kolegom Igorom Crnatkom, kao i sa članovima Predsedništva BiH.

Nakon Sarajeva, Lavrov putuje u Banjaluku gde će obići mesto izgradnje Srpsko-ruskog hrama i kulturnog centra.

Ceremoniji polaganja kamena temeljca će prisustvovati i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić koji će takođe razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Lavrovim.

Šef ruske diplomatije zatim će se sastati s predsednikom RS Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović i predsednikom Skupštine RS Neđeljkom Čubrilovićem.

Nakon zajedničke preš konferencije i radnog ručka, šef ruske diplomatije bi u večernjim satima trebao da napusti BiH.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov stigao u BiH: Počela dvodnevna poseta ministra spoljnih poslova Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018

Danas će boraviti u Sarajevu, a sutra će obići mesto izgradnje srpsko-ruskog hrama u Banjaluci..Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je kasno sinoć u Sarajevo, prenose mediji u BiH...Pročitajte i:..On će se danas u Sarajevu susresti sa kolegom Igorom Crnatkom, kao i sa članovima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Lavrov u BiH, sa Dodikom obilazi temelje hrama

Izvor: B92, 21.Sep.2018

Sarajevo -- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je u Sarajevo...On je u Sarajevo sleteo oko 1.40 sati, iako je bilo planirano da avion s ruskom delegacijom sleti ranije...Lavrov se sastao sa članovima Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem...Posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.