Lakše bi bilo sa policijom na KiM

Izvor: B92, 26.Feb.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lakše bi bilo sa policijom na KiM"

Beograd -- Ministar policije Ivica Dačić najoštrije je osudio hapšenje pripadnika MUP-a u Gnjilanu i istakao da žali što Srbija nema svoju policiju na Kosovu.

"Žao mi je što Srbija nema policiju na Kosovu, jer da ima, ne bi se dešavalo ovo što se dešava od Albanaca prema Srbima, a ni ono što Srbi rade sami sebi", rekao je Dačić.

Dačić je kazao da bi i međunarodnim misijama bilo lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Srbija ima policiju na Kosovu, ocenivši da je dogadjaj sa hapšenjem imao za cilj da se skrene pažnja sa dogovora o regionalnom predstavljanju Kosova i integrisanom upravljanju prelazima koji su postigli Beograd i Priština u Briselu.

Ministar je dodao da su radnike MUP-a prijavili "lokalni Srbi koji rade za Tačija".

Specijalna jedinica Kosovske policije Rosu uhapsila je juče četvoricu radnika MUP-a Srbije, matičara zaposlenog u opštini i vlasnika prodavnice, pod optužbom za "napad na pravni poredak Kosova i ometanje policije u vršenju službene dužnosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačiću žao što nema policiju na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2012

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić protestovao je u nedelju zbog hapšenja pripadnika MUP-a u Gnjilanu i istakao da žali što Srbija nema svoju policiju na Kosovu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić žali što Srbija nema policiju na Kosovu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Feb.2012

BEOGRAD, 26. februara 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najoštrije je u nedelju osudio hapšenje pripadnika MUP-a u Gnjilanu i istakao da žali što Srbija nema svoju policiju na Kosovu... BEOGRAD, 26. februara 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.