Hodžaj: Destruktivne izjave Dačića ugrožavaju dijalog

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Destruktivne izjave Dačića ugrožavaju dijalog

Potpredsednik Vlade Kosova Enver Hodžaj je, povodom tvrdnje ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića da ne postoji šansa da Beograd prizna nezavisnost Kosova, ocenio da destruktivne izjave lidera Srbije ugrožavaju dijalog između Beograda i Prištine, piše Zeri.

Odnosi između Beograda i Prištine se ne mogu normalizovati bez članstva Kosova u Ujedinjenim nacijama, kao što je pomirenje među >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << narodima nemoguće bez obostranog priznanja Kosova i Srbije, rekao je Hodžaj.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u subotu da Beograd s Prištinom želi da postigne kompromis, ali ne tako da Srbija prizna jednostrano proglašenu nezavisnost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.