Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 16:55

HRVATSKOJ UPUĆENA PROTESTNA NOTA Dačić osudio paljenje lutke sa likom predsednika Srbije

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najoštrije je danas osudio incident paljenja lutke sa likom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u naselju Kaštel Stari u Hrvatskoj i dodao da je tim povodom je upućena protestna nota Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatskoj upućena protestna nota zbog spaljivanja lutke sa Vučićevim likom

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najoštrije je danas osudio incident paljenja lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Paljenje se dogodilo tokom karnevalske povorke u mestu Kaštel Stari, kod Splita u Hrvatskoj, dodajući da je zbog toga upućena protestna nota Ambasadi...

Nastavak na B92...

Grlić Radman: Notu Srbije treba ignorisati; Problematično reagovanje Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024, 11:11

Šef hrvatske diplomatije Gordan Grlić Radman izjavio je danas da se nema šta odgovoriti na notu Srbije, nakon paljenja lutke s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na karnevalu u utorak u Kaštel Starom, i dodao da je treba ignorisati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.