Grenada deveta zemlja koja je povukla priznanje Kosova

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenada deveta zemlja koja je povukla priznanje Kosova

Ministri spoljnih poslova Srbije i Grenade Ivica Dačić i Peter Dejvid saopštili su da je Grenada deveta zemlja koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

Vlada Grenade smatra da je od najveće važnosti podrška rešenju budućeg statusa Kosova do koga se dođe putem dijaloga između Beograda i Prištine, navedeno je u noti, javlja RTS. Vlada Grenade je u noti koju je uputila Srbiji navela da je donela odluku da preispita svoj stav o statusu Kosova.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u noti piše da će kada dve strane postignu dogovor, Vlada Grenade čvrsto podržati stav oko koga se dve strane saglase.

"U međuvremenu Vlada Grenade ukida sve prethodne odluke ili izjave u vezi sa statusom Kosova. Ministarstvo spoljnih poslova Grenade koristi ovu priliku da Ministarstvu spoljnih poslova Srbije ponovi izraze najvišeg uvažavanja".
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.