Đukić Dejanović: Vlada je položila ispit

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Vlada je položila ispit

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i ministarka zdravlja Slavica Djukić Dejanović izjavila je da Vlada Srbije ima "crvene linije" i da priznavanje nezavisnosti Kosova nije opcija.

"Ova vlada ima crvene linije i priznavanje nezavisnosti nije opcija... Sadašnja vladajuća koalicija niti je nestabilna niti gradjani žele nove izbore", rekla je Djukić Dejanović u intervjuu za Blic od nedelje.Upitana o saradnji premijera i prvog potpredsednika Vlade Srbije, Ivice Dačića >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Aleksandra Vučića, minsitarka je kazala da je njihov odnos "i više nego zadovoljavajući"."Ako me pitate kao ministra, smatram da je velika želja i premijera i potpredsednika da ova vlada traje četiri godine, i da će učiniti sve da se ona realizuje", ocenila je Đukić Dejanović.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.