Izvor: Luftika.rs, 21.Nov.2020, 15:12

Đak generacije, perjanica Dačića, zaposlena kod Marića, ne prestaje da šokira lapsusima

Za 12:30 časova zakazan je pomen u Hramu Svetog Save. nakon toga, celog dana i noći, beogradski sveštenici će čitati sveta jevanđelja nad ODRONOM…rekla je voditeljka Jutarnjeg programa TV Happy, Jovana Jeremić, član Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije.
Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, zaposlena kod Milomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Marića, ne prestaje da šokira javnost svojim lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.
ОДСЛУШАТИ!!!
После “СТАФОРДА”, црква је добила и “ОДРОН” 😳😅😳 pic.twitter.com/2u0Gqo6Cx0
— Danilo Tadić (@danilo_tadic) November 21, 2020

Najnoviji gaf Jeremićeve eklatantan je primer stanja u kojem se nalaze mediji u Srbiji pod Aleksandrom Vučićem. Nepismenost, neobrazovanost, primitivizam, očajna dikcija, katastrofalno akcentovanje…odlika je Vučićevog starletizovanog novinarstva, u kojem su samo partijska podobnost i lojalnost bitni.
Podsetimo, Jovana Jeremić je ušla u politiku preko tadašnjeg verenika, a sadašnjeg supruga, Vojislava Miloševića, inače funkcionera Srpske napredne stranke iz Pirota, piše portal Direktno.
– Moj verenik Vojislav dosta mi pomaže da se spremim za novu funkciju (člana Saveta SPS – prim.aut.). Mi smo prošlog vikenda uz kafu obnovili čitavu istoriju 20. veka! Jer kako da držim govore ako ne znam zašto je počeo Prvi svetski rat?! Jednostavno, u budućnost ne može da se ide, ako se ne poznaje prošlost. On dosta radi sa mnom, što mi je dragoceno, a sudbina će odrediti gde ću završiti u politici. Još sam ja zelena, politika je beskrupulozna borba i treba učiti od najboljih, a ja sam spremna da budem vrhunski učenik – rekla je Jeremićeva medijima, ogoljujući tužno stanje srpskih medija i kadrovske politike vladajućih stranaka.
Hepi nas uči kako bezbedno imati seks tokom korone i da jedino žene prenose virus

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.