Dačić zadovoljan rezultatima na lokalnim izborima

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić zadovoljan rezultatima na lokalnim izborima

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izrazio je zadovoljstvo rezultatima koje je ta stranka postigla na lokalnim izborima koji su u nedelju održani u opštinama Lučani, Doljevac, Kladovo i Kula.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dačić je naveo da su izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potvrdili da je SPS druga stranka po snazi u Srbiji.

Dačić je naveo da je SPS negde samostalno, negde u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, postigla izvanredne rezultate u Kladovu gde su osvojili blizu 30 odsto glasova.

U Kuli i Doljevcu SPS je, kaže Dačić, osvojila oko 12 odsto, a u Lučanima 10 odsto glasova.

''To je još jedna potvrda ispravnosti politike koju vodimo i potvrda jačine poverenja koju naša koalicija SPS-JS uživa među građanima. Nesporno je da je SPS druga stranka po snazi u Srbiji, a da ja naša koalicija sa JS veoma vitalna i da najduže opstaje na našoj politickcoj sceni'', rekao je lider SPS novinarima u sedištu stranke pred početak sednice Glavnog odbora.

Dačić je zahvalio građanima koji su glasali za SPS i čestitao SNS i Aleksandru Vučiću na pobedi u četiri opštine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.