Dačić uručio tablice u Kanjiži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2011, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić uručio tablice u Kanjiži

KANJIŽA/BAČKA TOPOLA -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, uručio je prve nove registarske tablice građanima Kanjiže. Nova registarska oznaka za područje Kanjiže je KA. Dačić je istakao u razgovoru sa predstavnicima opštine i Policijske uprave u Kanjiži da je od nove godine izdato 16 hiljada novih registarskih tablica, i da će ceo posao oko njihove zamene biti završen do kraja 2011.godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ministar Dačić će u toku dana sa predsednikom Skupštine Vojvodine Šandorom Egerešijem i potpredsednikom vojvođanske Vlade Ištvanom Pastorom, u Policijskoj upravi u Bačkoj Topoli predati prve registarske tablice sa oznakom BT, građanima u toj opštini.

Zamena registarskih tablica novim vrši se prilikom produženja registracije, odnosno kako kome od građana dospeva rok za produženje registracije.

To praktično znači da će sve registarske tablice biti zamenjene zaključno sa 31. decembrom 2011. godine.

Nove registarske tablice i saobraćajne dozvole važe sedam godina, a registraciona nalepnica, koja se dobija svake godine prilikom produženja registracije košta 400 dinara.

Cena registarskih tablica je 2.000 dinara, dok dobijanje saobraćajne dozvole košta 1.200 dinara.

Nova vozačka dozvola se izdaje sa rokom važenja od deset godina a njena cena je 800 dinara.

Rok za zamenu svih vozačkih dozvola novim je 10. juni 2014. godine i one će se zamenjivati takođe sukcesivno, odnosno kako kome ističe rok važenja tog dokumenta.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Nove tablice

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.