DAČIĆ SUTRA URUČUJE NOVE REGISTARSKE TABLICE

Izvor: Kurir, 11.Jan.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ SUTRA URUČUJE NOVE REGISTARSKE TABLICE

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sutra će u policijskim stanicama u Kanjiži i Bačkoj Topoli uručiti registarske tablice građanima.

Dačić, koji je i zamenik premijera će potom govoriti na konferenciji za novinare u Skupštini opštine Bačka Topola, najavilo je danas Ministarstvo unutrašnjnih poslova.

Policijske uprave i stanice Ministarstva unutrašnjih poslova od 4. januara do juče izdale su ukupno 8.300 novih registarskih tablica, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa registracionim nalepnicama.

Zamena registarskih tablica novim vrši se prilikom produženja registracije, odnosno kako kome od građana dospeva rok za produženje registracije.

To praktično znači da će sve registarske tablice biti zamenjene zaključno sa 31. decembrom 2011. godine. Nove registarske tablice i saobraćajne dozvole važe sedam godina, a registraciona nalepnica, koja se dobija svake godine prilikom produženja registracije košta 400 dinara.

Cena registraskih tablica je 2.000 dinara, dok dobijanje saobraćajne dozvole košta 1.200 dinara. Nova vozačka dozvola se izdaje sa rokom važenja od deset godina a njena cena je 800 dinara.

Rok za zamenu svih vozačkih dozvola novim je 10. juni 2014.godine i one će se zamenjivati takođe sukcesivno, odnosno kako kome ističe rok važenja tog dokumenta.
Pogledaj vesti o: Nove tablice

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove tablice MUP-a Srbije ne važe na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2011

PRIŠTINA -..Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova donelo je danas uredbu kojom zabranjuje da se u pokrajini kreću vozila sa novim registarskim tablicama koje na sebi imaju početna slova gradova na Kosovu, a koje od početka ove godine izdaje MUP Srbije...Uredbu je doneo odlazeći ministar unutrašnjih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić uručuje tablice u Kanjiži i Bačkoj Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2011, 12:07

KANJIŽA/BAČKA TOPOLA -..Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić danas će u policijskim stanicama u Kanjiži i Bačkoj Topoli uručiti registarske tablice građanima...Dačić, koji je i zamenik premijera će potom govoriti na konferenciji za novinare u Skupštini opštine Bačka Topola, najavilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić i Pastor: Uspešna saradnja

Izvor: S media, 12.Jan.2011

Socijalistička partija Srbije i Savez vojvodjanskih Madjara uspostavili su proteklih deset meseci dobru i korektnu saradnju, što je od značaja za normalizaciju ukupne političke scene u Srbiji, ocenili su danas predsednici SPS i SVM, Ivica Dačić i Ištvan Pastor...Posle susreta u Bačkoj Topoli,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.