Dačić u zvaničnoj poseti Zagrebu danas i sutra

Izvor: Blic, 10.Mar.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u zvaničnoj poseti Zagrebu danas i sutra

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić boraviće danas i sutra u službenoj poseti Zagrebu, na poziv prve potpredsednice Vlade i ministarke spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Vesne Pusić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Planirano je da Dačić, osim sa hrvatskom koleginicom, ima više odvojenih susreta.

Trebalo bi da se sastane sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, predsednikom hrvatske vlade Zoranom Milanovićem, sa predsednikom hrvatskog Sabora Josipom Lekom, kao i predstavnicima Srba u Hrvatskoj, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u zvaničnoj poseti Zagrebu, razgovori i o razmeni zatvorenika

Izvor: Blic, 10.Mar.2015

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić boraviće i danas u službenoj poseti Zagrebu, na poziv prve potpredsednice Vlade i ministarke spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Vesne Pusić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije...Hrvatska ministarka spoljnih i evropskih...

Nastavak na Blic...

Dačić u poseti Zagrebu

Izvor: RTS, 10.Mar.2015

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić boraviće danas i sutra u službenoj poseti Zagrebu, na poziv prve potpredsednice vlade i ministarke spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Vesne Pusić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.