Dačić u štabu Jedinstvene Rusije

Izvor: B92, 04.Dec.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u štabu Jedinstvene Rusije

Moskva -- Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, koji boravi u poseti Rusiji, obišao je večeras izborni štab vladajuće Jedinstvene Rusije.

U štabu su ga dočekali predsednik Državne dume Boris Grizlov i ministar za vanredne situacije Sergej Šojgu.

Dačić je izborni štab Jedinstvene Rusije, čiji je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vladimir Putin, posetio u vreme pristizanja prvih rezultata parlamentarnih izbora, a u razgovorima sa Grizlovom i Ssojguom izraženo je zajedničko opredeljenje za jačanje saradnje i prijateljskih odnosa Rusije i Srbije.

Dačić će sutra sa Šojguom, koji je kopredsedavajući Komiteta za saradnju Rusije i Srbije, razgovarati o humanitarnoj pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.