Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra sa šefovima poslaničkih grupa o pregovorima

Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sutra u sa šefovima poslaničkih grupa u republičkom parlamentu kako bi ih obavijestio o toku pregovora s vlastima Kosova. Sastanku u Vladi Srbije prisustvovaće pored šefova poslaničkih grupa i predsjednici parlamentarnih stranaka, kao i predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović, , saopštio je kabinet premijera.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Političke konsultacije o Kosovu

Izvor: RTS, 07.Apr.2013, 08:39

Serija razgovora premijera Ivice Dačića sa predstavnicima parlamentarnih stranka o toku pregovora sa delegacijom Prištine i ponuđenim rešenjima za Kosovo. Premijer Ivica Dačić: Niko ne dovodi u pitanje naše opredeljenje za evropske integracije, ali je naš nacionalni i državni interes da postignemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.