Dačić sa Čepurinom o Kosovu, zahvalio za stav Rusije

Izvor: B92, 01.Jun.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa Čepurinom o Kosovu, zahvalio za stav Rusije

Beograd -- Ministar spoljnih Srbije Ivica Dačić i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin razgovarali su o Kosovu i o međudržavnoj saradnji.

Dačić je izrazio zahvalnost Rusiji zbog "čvrste i dosledne podrške teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, doslednog i striktnog poštovanja rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244, kao i zbog napora da se pitanje KiM reši putem dijaloga i uz obostranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spremnost na kompromis", piše u saopštenju.

U saopštenju Ministarstvu spoljnih poslova Srbije piše da su Čepurin i Dačić zadovoljni kvalitetom političkog dijaloga i bilateralne saradnje, kao i saradnje u međunarodnim organizacijama, uz uzajamnu podršku.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.