Dačić razgovarao s Putinom u Sočiju

Izvor: B92, 23.Feb.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao s Putinom u Sočiju

Soči -- Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić razgovarao je večeras sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o aktuelnim investicijama i političkoj situaciji u Srbiji.

Dačić je na prijemu povodom zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju čestitao Putinu izvanrednu organizaciju igara i veliki uspeh ruskih sportista.

Premijer Srbije u ostavci susreo se na prijemu i sa premijerom Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dmitrijem Medvedovim i premijerom Bugarske Plamenom Orešarskim, kao i

predsednikom Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasom Bahom.

Dačić, koji je danas doputovao u Soči, posetio je Olimpijsko selo i iskoristio priliku da sa sportistima Srbije obeleži 104. rođendan Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

U njegovoj pratnji bio je i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić.

Goste u Olimpijskom selu dočekali su predsednik OKS Vlade Divac, potpredsednik Ivan Todorov, generalni sekretar Đorđe Višacki i šef Misije Srbije u Sočiju Damir Štajner.

Dačić je juče rekao da će biti na zatvaranju igara u znak pažnje prema ruskim domaćinima, iako "mi (Srbi) nismo previše uspešni u zimskim sportovima".

Zatvaranje Zimskih olimpijskih igara u Sočiju počelo je u 17h po srednjeevropskom vremenu, a zastavu Srbije nosila je skijašica Nevena Ignjatović.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Putin se sreli u Sočiju

Izvor: B92, 23.Feb.2014

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić razgovarao je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o aktuelnim investicijama i političkoj situaciji u Srbiji...Dačić je na prijemu povodom zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju čestitao Putinu izvanrednu organizaciju igara i veliki uspeh ruskih...

Nastavak na B92...

Dačić razgovarao s Putinom u Sočiju

Izvor: Akter, 23.Feb.2014

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić razgovarao je večeras sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o aktuelnim investicijama i političkoj situaciji u Srbiji

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.