Dačić opet zapevao, a na kraju razbio i tanjir VIDEO

Izvor: B92, 31.Maj.2019, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić opet zapevao, a na kraju razbio i tanjir VIDEO

Beograd -- Ivica Dačić opet je zapevao. Srpski šef diplomatije ovaj put pevao je u Paraliji povodom otvaranja kancelarije Jedinstvene Srbije u tom grčkom gradu.

Na svečanoj večeri, koju je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma upriličio za oko 1.200 privrednika, Dačić je otpevao čuvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grčku pesmu "Ne ljuti se na mene oko moje", a onda su usledile "Pukni zoro" i "Muštuluk". Na kraju je, po grčkom običaju, ministar razbio i tanjir, prenela je TV Prva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić opet zapevao, razbio i tanjir (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019

Srpski šef diplomatije ovaj put pevao je u Paraliji povodom otvaranja kancelarije Jedinstvene Srbije u tom grčkom gradu...Na svečanoj večeri, koju je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma upriličio za oko 1.200 privrednika, Dačić je otpevao čuvenu grčku pesmu "Ne ljuti se na mene...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.