Dačić ocenio kao licemeran potez FIFA da pokrene disciplinski postupak protiv reprezentacije Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2022, 13:32

Dačić ocenio kao licemeran potez FIFA da pokrene disciplinski postupak protiv reprezentacije Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da Srbija kao država ne može da reaguje na to što je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pokrenula postupak protiv reprezentacije Srbije jer se radi o sportskim organizacijama, ali je ocenio taj potez kao licemeran, prenosi Beta. FIFA je pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije nakon što je zastava na kojoj je bilo prikazano Kosovo kao deo Srbije navodno bila okačena u svlačionici kada je Srbija igrala protiv Brazila...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić: Licemjerno pokretanje postupka zbog zastave u svlačionici

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2022

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić istakao je da je licemjerno pokretanje postupka Međunarodne fudbalske federacije /Fifa/ protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog isticanja zastave u svlačionici reprezentacije, jer UN nisu priznale samoproglašeno Kosovo, te da je riječ o dvostrukim aršinima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.