Dačić očekuje da budu kažnjeni zločini OVK

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić očekuje da budu kažnjeni zločini OVK

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će zločini Oslobodilačke vojske Kosova biti kažnjeni bez obzira na rezerve koje Srbija ima prema međunarodnim sudovim koji su, kako je naveo uglavom sudila Srbima. Članak Dačić očekuje da budu kažnjeni zločini OVK se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konzulat Mađarske otvoren u Beogradu

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Konzulat Mađarske danas je otvoren u Beogradu, a na čelu mu je počasni konzul Nemanja Milutinović, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Članak Konzulat Mađarske otvoren u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Dačić: Od septembra novi tok razgovora o Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019, 13:47

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da misli da će od septembra krenuti neki nov tok razgovora o pitanju Kosova i Metohije, te ocijenio da Srbi imaju velike šanse kod američkog predsjednika Donalda Trampa sve dok je u Prištini spomenik Bilu Klintonu i Medlin ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.