Dačić na konferenciji za slobodu medija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2019, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić na konferenciji za slobodu medija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće u radu Globalne konferencije za slobodu medija koja se održava u Velikoj Britaniji u Londonu 10. i 11. jula.

Koorganizatori, državni sekretar Ministarstva inostranih poslova Velike Britanije Džeremi Hant i ministarka inostranih poslova Kanade Kristija Frilend, pozvali su ministre inostranih poslova na Konferenciju koja će se baviti pitanjima slobode medija i medijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << legislativom.

Na Konferenciji će biti inaugurisan Visoki panel pravnih eksperata za medijske slobode, kojim će predsedavati Amal Kluni.

Tokom boravka u Londonu, šef srpske diplomatije sastaće se sa državnim ministrom za Komonvelt i UN lordom Tarikom Ahmadom od Vimbldona, kao i sa predsedavajućim Komitetu za spoljne poslove Donjeg doma britanskog parlamenta Tomom Tugendotom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.