Izvor: RTS, 28.Okt.2021, 19:19

Dačić i evroparlamentarci o merama iz međustranačkog dijaloga

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa predstavnicima Evropskog paralamenta, posrednicima u međustranačkom dijalogu Vladimirom Bilčikom, Tanjom Fajon, Edvardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom.
Dačić je evroparlamentarce informisao o aktivnostima koje se preduzimaju na sprovođenju mera koje su dogovorene tokom međustranačkog dijaloga 17. i 18. septembra.
Dogovoreno je da se rok za prijavu kandidata za članove Privremenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadzornog tela produži do ponedeljka 1. novembra, a da se sutradan održi novi sastanak evroposrednika na kojem će biti izabrani članovi tog tela.
Dačić je još jednom istakao da će sve što je dogovoreno tokom međustranačkog dijaloga biti implementirano.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić informisao posrednike u dijalogu o sprovođenju dogovorenih mera

Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić informisao je posrednike u međustranačkom dijalogu Vladimira Bilčika, Tanju Fajon, Edvarda Kukana i Knuta Flekenštajna o aktivnostima koje se preduzimaju na sprovođenju mera koje su dogovorene na sastancima 17. i 18. septembra i istakao da će biti sprovedeno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.