Dačić i Palma obećali minimalne penzije od 30.000 dinara (VIDEO,FOTO)

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Palma obećali minimalne penzije od 30.000 dinara (VIDEO,FOTO)

LESKOVAC – Lideri koalaicije Socijalsitičke partije Srbije i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obećali su danas u Leskovcu penzije u najmanjem iznosu od 30.000 dinara i besplatno školovanje i lečenje.

„Ako se za dve godine ne usvoji zakon o penzionerima po kome ni jedna penzija nesme da bude manja od 30.000 dinara, ja
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
neću da sedim u parlamentu“, obećao je Marković na završnoj predizbornoj konvenciji koalicije „Ivica Dačić-SPS-JS“ u prepunoj hali SRC „Dubočica“.

Ova ikonografija podsetila me je na slet 25. maja, kada se živelo dobro (Palma)

Dačić, predstavljen kao budući predsednik Srbije, je rekao da je SPS partija kontinuiteta koja baštini sve što je bilo dobro u komunističkoj Jugoslaviji i u Srbiji pod vladavinom Slobodana Miloševića.

„U vreme Tita bila su 4 zaposlena na jednog penzionera, a danas je taj odnos 1:1. Imali smo besplatno školstvo i zdravstvo i to

mora da se vrati“, rekao je Dačić, koga je prethodno pohvalio Josip Joška Broz, unuk nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita i predsednik Komunističke partije.

Na mitingu su govorili i loklalni lideri SPS i JS Aleksandar Đurović i Nenad Filipović.



„Zaokružite broj 3 da bismo sutra u Skupštini stali iza inicijative da Porečje, Brestovac u Vučje postanu gradske opštine, kako bismo izdvajali 10 procenata za subvecionisanje poljoprivrede, da imamo političku snagu za još bolje investiranje u Leskovac“,

istako je Đurović koga su predstavili kao budućeg gradonačelnika Leskovca.

Filipović  je s druge strane kazao da ta stranka ne želi više da čeka bolje sutra, već traži da bolje bude – odmah

„Tražimo da Leskovac bude prioritet u državi Srbiji, a ne samo kao geografski pojam. Mi ne želimo da imamo više gladnih i bosih, već tražimo socijalnu pravdu. Ne želimo ni milostinju već tražimo nova, realna radna mesta, da radimo“, naglasio je Filipović.

Viđeno je petnaestak lokalnih autobusa

Na mitingu je govorio i Joška Broz i predsednik Partije zelenih Ivan Karić.

Početak mitinga SPS i JS u Leskovcu obeležili su trubači i dve numere leskovačkih mažoretkinja, a kraj nekoliko upaljenih baklji na tribinama.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma u Leskovcu obećao penzije preko 30.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016

Lideri SPS-a i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obećali su danas na završnoj konvenciji u Leskovcu penzije u najmanjem iznosu od 30.000 dinara...Palma je čak ostavio i rok za usvajanje takvog zakona, najavivši ostavku i pre nego je izabran za poslanika...Ako se za dve godine...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.