Dačić i Kacin: Što pre formirati snažnu vladu

Izvor: Blic, 04.Apr.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Kacin: Što pre formirati snažnu vladu

Beograd - Predsednik teničke vlade Ivica Dačić i izvestilac Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Jelko Kacin ocenili su danas na sastanku da Srbija dinamikom i kvalitetom procesa evropskih integracija šalje najbolju poruku za sebe, za region i čitavu Evropu i konstatovali da je Srbiji što pre potrebna snažna i operativna vlada.

Naglašeno je da je Srbija postigla značajne rezultate u briselskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dijalogu o rešavanju problema na Kosovu i Metohiji, važne za stabilan i trajan mir čitavog regiona, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Značajno je da se u Srbiji što pre formira snažna i operativna vlada koja će brzo pokrenuti proces reformi, rečeno je na sastanku Dačića i Kacina, navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Kacin: Što pre formirati snažnu vladu

Izvor: Akter, 04.Apr.2014

Ivica Dačić i Jelko Kacin ocenili su da Srbija dinamikom i kvalitetom procesa evropskih integracija šalje najbolju poruku za sebe, za region i čitavu Evropu

Nastavak na Akter...

Formirati snažnu i operativnu vladu

Izvor: Beta, 04.Apr.2014

BEOGRAD, 4. aprila 2014. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić i izvestilac Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Jelko Kacin rekli su u petak u Beogradu da je značajno da se u Srbiji što pre formira snažna i operativna vlada koja će brzo pokrenuti proces reformi...U saopstenju Vlade navodi...

Nastavak na Beta...

Dačić i Kacin: Što pre formirati snažnu vladu

Izvor: Mondo, 04.Apr.2014

Predsednik teničke vlade Ivica Dačić i izvestilac Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Jelko Kacin ocenili da..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.