Izvor: Danas, 03.Dec.2022, 16:39

Dačić: Vučić će odlučiti da li će u Tiranu, Srbija jasno rekla šta su crvene linije

Sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlučiće da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u utorak, 6. decembra, u Tirani, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analitičari: Beograd bez formiranja ZSO nema prostora za razgovor sa Prištinom

Izvor: RTS, 03.Dec.2022

O odlasku u Tiranu na Samit lidera Zapadnog Balkana predsednik će odlučiti sam, a odluka će biti u interesu Srbije - rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Napredak u dijalogu Beograda i Prištine ne vidi bez pritiska na Kurtija i dodaje da su naše crvene linije jasno podvučene....

Nastavak na RTS...

Sastanak Vučića i Lajčaka 5. decembra u Beogradu

Izvor: Danas, 04.Dec.2022, 13:05

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom u ponedeljak, 5. decembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.