Dačić: U Kinu bez viza verovatno od 15. januara

Izvor: Beta Video, 30.Dec.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: U Kinu bez viza verovatno od 15. januara

BEOGRAD - Sporazum o viznoj liberalizaciji Srbije i Kine verovatno će stupiti na snagu 15. januara, najavio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Srbija je, dodao je Dačić, jedna od 11 zemalja u svetu koje imaju takav vizni režim s Kinom. Državljanima Srbije nisu potrebne vize za putovanja u 64 zemlje, rekao je Dačić i dodao da je cilj Ministarstva da se vize ukinu za što više zemalja, gde god je to moguće. (CH 6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Imenovano 14 šefova DKP

Izvor: Beta Video, 30.Dec.2016

BEOGRAD - Govoreći o aktivnostima Ministarstva spoljnih poslova, šef srpske diplomatije Ivica Dačić je rekao da je ovo godine imenovano 14 šefova diplomatsko-konzularnih predstavništava (DKP)i da su u proceduri još neka imenovanja. (CH 4‚7)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.