Dačić: Tramp je mene pozvao, on je moj stari prijatelj

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tramp je mene pozvao, on je moj stari prijatelj

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić otkriva da američkom predsedniku Donaldu Trampu nije prišao nenajavljeno u Njujorku.

Kako prenosi N1, Dačić u izjavi za beogradske medije pojašnjava okolnosti koje su dovele do razgovora sa Trampom, koji je podigao dosta prašine u javnosti.

- Nisam ja njemu prišao nenajavljeno, zar neko zaista misli da je to moguće? On je mene pozvao. Hoću da kažem da je sjajna vest da je predsednik SAD s oduševljenjem prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poziv da dođe u Beograd. To će mnogo značiti za naše odnose i da Srbi konačno počnu da gledaju SAD drugim očima - rekao je Dačić.

Otkrio je i šta je rekao Trampu kada mu je prišao u UN.

- Rekao sam mu da ga Srbi vole i da će ga sa oduševljenjem dočekati. Setite se samo euforije u Srbiji kada je pobedio. On je moj stari prijatelj, a u Njujorku mi je napisao novi kontakt za dalju komunikaciju. Optimista sam kada je u pitanju budući odnos sa Amerikom - rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.