Dačić: Tadić je kao lažni car Šćepan Mali. Ne pita se on ko će ući u Vladu

Izvor: Blic, 10.Apr.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tadić je kao lažni car Šćepan Mali. Ne pita se on ko će ući u Vladu

Jagodina - Premijer u tehničkoj Vladi Ivica Dačić izjavio je danas u Jagodini da se predsednik NDS Boris Tadić ne pita ko će ući u buduću vladu, a ko neće, jer on nije pobedio na izborima da bi mogao da uslovljava.

- Nisam ja Boris Tadić pa da neću da uđem u Vladu ako neko drugi uđe u Vladu. Ko njega uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pita, nije on pobedio pa da uslovljava i da se neko prema njemu ravna - rekao je Dačić novinarima ispred Fabrike nameštaja italijanske kompanije "Mobil grupo Turi" koju je danas otvorio u ovom gradu.

On je naveo da socijalisti nemaju ništa protiv da Tadić uđe u vladu.

- To je veoma neskromno, izgleda kao lažni car Šćepan Mali, kao mi smo pobedili, pa sada uslovljamao SNS - rekao je Dačić.

- Mi nismo neozbiljni ljudi. Ako neko misli da sam ja pre svega nešto doprineo ovoj zemlji u proteklom periodu, spreman sam da pomognem i dalje. Ukoliko ne, ići ćemo u opoziciju. Ne želim da tražim alibi u tome - ja neću u Vladu, ako će neko drugi, to je smešno. Na to ne želim ni da odgovaram - dodao je Dačić.

On je primetio da je SPS bila dobra Tadiću kada je trebalo da pravi svoju Vladu, a sada neće u vladu, zbog toga što su socijalisti bili u dosadašnjoj vladi sa naprednjacima.

- Ja znam da neko menja mišljenje, ali... ja nisam protiv da u Vladu uđe Tadić. Ako SNS i gospodin Vučić misle da može da doprinese Srbiji, nismo protiv toga da Tadić udje u Vladu - poručio je Dačić.

Lider NDS Boris tadić je u više navrata rekao da ne želi da uđe u vladu u kojoj bi bili i predstavnici koalicije SNS-PUPS-JS:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Tadić se ne pita ko će ući u Vladu

Izvor: Mondo, 10.Apr.2014

Premijer u tehničkoj Vladi Ivica Dačić izjavio u Jagodini da se predsednik NDS Boris Tadić ne pita ko će ući u..

Nastavak na Mondo...

Dačić: Tadić je lažni car Šćepan Mali!

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2014

JAGODINA - Premijer u tehničkoj Vladi Ivica Dačić izjavio je danas u Jagodini da se predsjednik NDS-a Boris Tadić ne pita ko će ući u buduću vladu, a ko neće, jer on nije pobijedio na izborima da bi mogao da uslovljava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.