Dačić: Tači ne shvata!

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tači ne shvata!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ocenio je da se, pozivom na demonstracije zbog izostanka vizne liberalizacije za Kosovo, prištinske vlasti samo "još dublje ukopavaju u svojoj katastrofalnoj unutrašnjoj i međunarodnoj poziciji"."Tači ne shvata da vizna liberalizacija nije političko, već bezbednosno i tehničko pitanje o kojem odlučuju ministri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << unutrašnjih poslova i pravde", kaže Dačić za "Danas", odgovarajući na pitanje kako komentariše poziv šefa kosovske diplomatije Hašima Tačija na proteste zbog toga što Kosovo nije dobilo viznu liberalizaciju.Tači je pozvao građane da protestuju ispred kancelarija EU u Prištini, dok je premijer Isa Mustafa izjavio da je Kosovo ispunilo sve uslove za viznu liberalizaciju i da je oduka EU - politička. I kosovska predsednica Atifete Jahjaga je rekla da ne može da sakrije razočaranje odlukom Evropske komisije, podseća "Danas".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Hašim Tači

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dačić: Tači ne shvata !

Izvor: Press, 18.Dec.2015

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ocenio je da se, pozivom na demonstracije zbog izostanka vizne liberalizacije za Kosovo, prištinske vlasti samo "još dublje ukopavaju u svojoj katastrofalnoj unutrašnjoj i međunarodnoj poziciji". ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.