Dačić nudi ostavku!

Izvor: S media, 28.Nov.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić nudi ostavku!

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da izjavama o Kosovu nije prizivao novi rat i ponudio svoju funkciju na raspolaganje, ukoliko je time narušio nacionalni interes.

"Šta je trebalo da kažem? Hvala Tači, pobij sve Srbe na severu Kosova! To je kao kada bi neko rekao: 'Krivi su ovi što su branili poštu od pljačkaša'", rekao je Dačić novinarima nakon uručenja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << plaketa povredjenim policajcima prilikom pljačke banke na Karaburmi.

Zubin Potok: Kfor opet puca na Srbe! (VIDEO)

Sukob građana i Kfora u selu Jagnjenica

Tači: Hoću da razgovaram sa Srbima sa severa

Dačić je pozvao premijera Kosova Hašima Tačija i Srbe na severu Kosova da ne izazivaju incidente i ostanu hladne glave.

"Ako sam ja kriv podneću ostavku. Nikada nisam pozivao na rat, već sam pozvao Tačija da ga ne izaziva", rekao je on i dodao da je to trebalo da kaže medjunarodna zajednica.

Komentarišući kritiku potpredsednika Skupštine Kosova Petra Miletića, Dačić je upitao šta bi on uradio ako ga Tači napadne.

Dačić je kritikovao to što se na jugu Srbije toleriše isticanje albanskih zastava povodom 28. novembra - Dana zastave Albanije i upitao da li su Albanci u Srbiji manjina Albanije ili Kosova.

(S media/Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić ponudio ostavku?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2011

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da izjavama o Kosovu nije prizivao novi rat i ponudio svoju funkciju na raspolaganje, ukoliko je time narušio nacionalni interes..."Šta je trebalo da kažem? Hvala Tači, pobij sve Srbe na severu Kosova! To je kao kada bi neko rekao: 'Krivi...

Nastavak na Vesti-online.com...

DAČIĆ: IDEJA O ODVAJANJU VOJVODINE NAUČNA FANTASTIKA!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011

Bilo bi najbolje da nam sada uzmu i Vojvodinu, ocenio ministar MUP..BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Beogradu da je za njega "naučna fantastika" ideja da se Vojvodina odvoji od Srbije..."Bilo bi najbolje da nam sada uzmu i Vojvodinu. Ako je Kosovo dobilo nezavisnost,...

Nastavak na Kurir...

SPREČITI JEDNOSTRANE POTEZE NA KOSOVU

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011

Dačić kaže da je svaki dijalog, svaki razgovor bolji od nasilja i rata..BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi bilo veoma važno da međunarodna zajednica izvrši pritisak kako bi se sprečili jednostrani potezi na Kosovu koji mogu izazvati sukobe...Dačić je rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.